O nama


Manare d.o.o.

I ako na domacem trzistu postojimo od januara 2007god., kao Manare d.o.o.
prvi put se pojavljujemo 25.03.2016. sa sedistem u Subotici i sa preteznom delatnoscu trgovina na veliko. I ako se od tada uglavnom bavimo prikljucnim vozilima(prikolicama) Poljskog renomiranog proizvodjaca “Wiola” za kog smo zvanicni zastupnici za SRB i zemlje u regionu.
Pored prodaje, rentiranja prikljucnih vozila…. Manare doo se takodje bavi prodajom prikljucnih vozila na rate-lizing kako za pravna tako i za fizicka lica iskljucivo potpisivanjem direktnog ugovora sa nasom firmom bez odlaska u banku.
Od 14.02.2020. odlucili smo delatnost prosiriti i na Rent a Car pa vam sa zadovoljstvom nudimo kako putnicka vozila, kombije i automobile tako i Quad vozila za zabavu 🙂
Kao TIM nastojacemo da pratimo trziste, da budemo pre svega usluzni i na raspolaganju svojim komitentima uz maksimalnu podrsku. Da pratimo i ispunjavamo sve sto je u nasim mogucnostima i da uvek tezimo ka visem cilju.
Naravno sve to kroz pozitivnu atmosferu, uz druzenje i zabavu sa vama jer DAN U KOME SE NISI NASMEJAO JE IZGUBLJENI DAN 🙂